Mesajınız
  • Duyuru Arşivi
    •
FSMVÜ | 2013-2014 Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu (Klinik Psikoloji,Bilim Tarihi)
2013-2014 Lisansüstü Kesin Kayıt Duyurusu (Klinik Psikoloji,Bilim Tarihi)

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi
Lisansüstü Eğitim (Yüksek Lisans)
Kesin Kayıt Duyurusu

18 Eylül 2013  tarihlerinde yapılan lisansüstü eğitim giriş sınavında başarılı olan adayların kesin kayıtları 19 ve 20 Eylül 2013   tarihleri arasında Topkapı Yerleşkemizde kesin kayıtlar,23 Eylül 2013 tarihinde Yedek Öğrenci kayıtları yapılacaktır.

Kesin Kayıtta istenen Evrakları;
 1. Lisansüstü Öğrenci Sözleşmesi (Kayıt sırasında Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Muhasebe birimi tarafından yapılacaktır.)
 2. Diplomanın veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Noter tasdikli sureti ya da mezun olduğu kurumdan onaylı fotokopisi,
 3. ALES sonuç belgesinin internet çıktısı, (Tezsiz Yüksek lisans İçin bu belge istenmez)
 4. Askerlik Durum Belgesinin onaylı fotokopisi (Erkek adaylar için),
 5. Nüfus Cüzdanının fotokopisi,
 6. 2 adet vesikalık fotoğraf,
 7. Not Durum Belgesinin (Transkript) mezun olduğu kurumdan onaylı fotokopisi.
 8. Öğrenci İkamet Adresi Beyan Formu (Enstitüler Web sayfası-Dilekçeler Formlardan indirilir veya Enstitüden alınır)

Not: Ön kayıt sırasında alınmış olan onaylı belgeler tekrar istenmez. Belirtilen sürede kesin kaydını yaptırmayanlar veya yanlış beyanda bulunanlar, herhangi bir hak talep edemezler.

Önemli : Ücretli Öğrencilerimizin Topkapı Yerleşkesine Kesin kayıta gelmeden önce Mali İşlemlerini yaptırmaları gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemleri gerçekleştirilmeyecektir. Ödeme Şekilleri aşağıdaki gibidir.

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ÜCRETLERİNİ ÖDEME ŞEKİLLERİ
Peşin Ödeme Üniversitemiz Hesabına Havale / EFT
Taksitli Ödeme Bankasya Okul Taksitlendirme Sistemini Kullanarak
Yüksek Lisans Klinik Psikolojide: 24 Ay Taksit
World / Axess / Bonus / Asya/Happy/Maximum Kredi Kartlarıyla 9 Taksit
Öğrenim ücretlerini kredi kartı ile ödeyecek öğrenciler https://odeme.fsm.edu.tradresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödeme yapabilirler.
Tek çekim olarak gerçekleşen ödemelere %6 peşin ödeme indirimi uygulanır.

1.
Peşin ödemeler için üniversitemizin aşağıda belirtilen banka hesabına havale ya da EFT yoluyla ödeme yapılacaktır.
BANKA : Bankasya
HESAP SAHİBİ : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi
ŞUBE : Mecidiyeköy
IBAN : TR 600020800041032733400001

2.
Okul Taksitlendirme Sistemini kullanarak ödeme yapmak isteyen
En yakın Bankasya Şubesine giderek ,TC Kimlik No ları ile 24 ay Okul Taksitlendirme sistemini kullanarak ödeme yapabilirler.

3.
Anlaşmalı olduğumuz Kredi kartları ile taksitli ödeme yapmak isteyenler https://odeme.fsm.edu.tr adresine girerek anlaşmalı bankalara ait kredi kartlarıyla ödeme yapabilirler.

Eğitim Ücretleri için tıklayınız

4.
Peşin Ödemelerde (Nakit,Tek Çekim, Havale, EFT) %6 indirim uygulanır.

Kurumsal
E-Posta