FSMVÜ | Uluslararası Öğrenci Oryantasyonu
International Student Orientation

International student orientation will take place on October 9th, 2015 at 3 PM in Halic Campus Dining Hall. All international students are invited.

Infomational related to living in Istanbul, residency permit procedures, health insurance and information on any administrative procedures that the student may come accross throughout their education at FSMVU. We urge new international students to attend this orientation as very important information regarding obtainin a residency permit will be discussed at the meeting.

Contact info for the International Relations Office:

e-mail: iro@fsm.edu.tr

Tel: 0212 521 8100 Ext: 4086-4087-4028

9 Ekim 2015 saat 15:00'de Haliç Yerleşesi Yemekhanesinde uluslararası öğrenci oryantasyonu düzenlenecektir. Tüm uluslararası öğrencilerimiz davetlidir.

Oryantasyonun amacı yeni gelen uluslararası öğrencilere İstanbul'da yaşam, ikamet işlemleri, sağlık sigortası, mezun olana kadar üniversitede karşılaşacağı tüm idari işlemler hakkında bilgi verilmesidir. Bu toplantıda ikamet tezkeresi alımı hakkında çok önemli bilgi verileceğinden dolayı tüm yeni uluslararası öğrencilerin katılmaları önemle rica olunur.

Dış İlişkiler İrtibat:

e-mail: iro@fsm.edu.tr