FSMVÜ | Geleneksel Yaz Etkinlikleri Kapsamında İngiltere Dil Eğitim Programlarına Kayıtlar Başlıyor

Üniversitemiz, geleneksel yurtdışı yaz etkinlikleri ara vermeden bu yıl da devam ediyor.Üniversitemiz, İngilizce Hazırlık Programı ile Horizon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı’nın ortaklaşa yürüteceği bu yılki program 6 hafta boyunca 15 Haziran – 26 Temmuz 2014 tarihleri arasında Bournemouth ETC College’da  düzenlenecektir.

İngilizce Hazırlık Programında en başarılı 15 öğrencimizin  tam burs ile başarısının ödüllendirileceği bu programa, aynı zamanda dileyen tüm hazırlık ve lisans-lisansüstü öğrencilerimizinde katılabilecekleri bildirildi.

Detaylı bilgi için iro@fsm.edu.tr

Geleneksel Yaz Etkinlikleri Kapsamında İngiltere Dil Eğitim Programlarına Kayıtlar Başladı.