FSMVÜ | International Student Orientation 2016
International Student Orientation 2016

International student orientation will take place on September 2nd , 2016 at 2 PM in Halic Campus A Blok (102-103-104). All new international students are required to attend.

Infomational related to living in Istanbul, residency permit procedures, health insurance and information on any administrative procedures that the student may come accross throughout their education at FSMVU. We urge new international students to attend this orientation as very important information regarding obtainin a residency permit will be discussed at the meeting. After the orientation all attending students will receive their student certificates and university ID cards.

Contact info for the International Relations Office:

e-mail: iro@fsm.edu.tr
Tel: 0212 521 8100 Ext: 4086-4028-4210

Uluslararası Öğrenci Oryantasyonu 2016

2 Eylül 2016 Saat 14:00'de Haliç Yerleşkesi A blokta (102-103-104) uluslararası öğrenci oryantasyonu düzenlenecektir. Tüm yeni uluslararası öğrencilerimizin katılımı zorunludur.

Oryantasyonun amacı yeni gelen uluslararası öğrencilere İstanbul'da yaşam, ikamet işlemleri, sağlık sigortası, mezun olana kadar üniversitede karşılaşacağı tüm idari işlemler hakkında bilgi verilmesidir. Bu toplantıda ikamet tezkeresi alımı hakkında çok önemli bilgi verileceğinden dolayı tüm yeni uluslararası öğrencilerin katılmaları önemle rica olunur. Oryantasyon sonunda tüm katılan öğrencilere öğrenci belgeleri ve üniversite kimlik kartları dağıtılacaktır.

Dış İlişkiler İrtibat:
e-mail: iro@fsm.edu.tr