FSMVÜ | Üniversitemiz Bologna Süreciyle İlgili Diploma Eki Çalışmasını Tamamlamıştır
News & Events
Üniversitemiz Bologna Süreciyle İlgili Diploma Eki Çalışmasını Tamamlamıştır

Üniversitemizde Bologna süreciyle ilgili Diploma Eki çalışması tamamlanmıştır. Avrupa Komisyonu ve Avrupa Konseyi işbirliği ile geliştirilen Diploma Eki belgesi, yükseköğretim alanında uluslararası şeffaflığı geliştirmek adına ülke dışından alınan diploma ve derecelerin tanınmasında ilgili kurum ve kuruluşlara yardımcı olmak için hazırlanmış ortak bir formattır. Üniversitemizin Diploma Eki çalışmaları tamamlanmış olup, Yükseköğretim Kurumu tarafından onaylanmıştır. Üniversitemiz Diploma Eki mezun tüm önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerimize diplomalarıyla birlikte verilecektir.

Program hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki sayfalar incelenebilir.
      • Diploma Eki

Konuyla ilgili her türlü soru ve öneriniz için:

Dış İlişkiler Müdürlüğü
   Tel:+90(212) 521 81 00