Yurtdışı Eğitim ''Bilgilendirme Toplantısı'' Gerçekleştirildi

İngilizce Hazırlık Programımız ve Horizon Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı işbirliği ile düzenlenen ''Bilgilendirme Toplantısı'' 18.03.2014 tarihinde Çamlıca Yerleşkesinde  İngilizce Hazırlık Programının ev sahipliğinde ve Dış İlişkiler Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirildi.Programın detayları Horizon Yurtdışı Eğitim  Danışmanları Pelin Sırman ve Murat Öner tarafından sunuldu. İngilizce Hazırlık Programında en başarılı 15 öğrencimizin  tam burs ile başarısının ödüllendirileceği bu programa, aynı zamanda dileyen tüm hazırlık ve lisans-lisansüstü öğrencilerimizinde katılabilecekleri bildirildi.

Detaylı bilgi için iro@fsm.edu.tr

"Geleneksel Yaz Etkinlikleri Kapsamında İngiltere Dil Eğitim Programlarına Kayıtlar Başladı." duyurusu için tıklayınız.